Wat is Thuiszorg Agenda

Een platform om de zorg thuis te organiseren zoals u dat wilt.

 

Thuiszorg Agenda gaat u ondersteunen om de zorg vanuit uw behoefte te organiseren. Waar u ook bent, wie u ook bent, bij Thuiszorg Agenda staat u centraal.

 

Voor wie is Thuiszorg Agenda

  • Voor iedereen die zorg ontvangt of verleent
  • Voor alle jonge, middelbare of oudere mantelzorgers
  • Voor alle hulpbehoevende mensen die hun eigen regie terug willen
  • Voor zorgprofessionals die hun cliënt willen ondersteunen

Wij zijn er straks voor u!

Wat maken we?

We kunnen nog niet alles vertellen want we zijn samen met zorgbehoevenden en mantelzorgers nog hard aan het ontwikkelen. Maar leest u hieronder alvast een tipje van de sluier.

Organiseer de zorg in uw eigen besloten zorggroep.

Zorg thuis regelen is niet makkelijk dus wij helpen u die te organiseren. U gebruikt daarvoor wellicht (online of papieren) agenda’s of een familie chat. Wij vinden dat dit niet altijd de meest makkelijke en efficiënte  manier is. Bij Thuiszorg Agenda komt alles bij elkaar en kunt u dat snel regelen. Zo heeft iedereen overzicht, kan zijn eigen tijd afstemmen en aangeven waarmee die kan helpen zonder dat u iets mist.

In verbinding met iedereen die bij de zorg helpt.

Er zijn vaak veel mensen bij de zorg betrokken (bijvoorbeeld familie, vrienden en zorgprofessionals). Bij Thuiszorg Agenda staat u met iedereen in contact, als u dat wilt natuurlijk. U en uw groep hebben zelf de regie!

Iedereen is druk, dus volg op afstand hoe het gaat.

Iedereen heeft soms wel eens drukke periodes of dagen dat er heel veel tegelijk moet gebeuren. Als u daarnaast ook nog de mantelzorg moet plannen en uitvoeren wordt dit alleen maar meer. Wij begrijpen dat en zorgen ervoor dat u eenvoudiger de zorgtaken kunt verdelen, afstemmen en hier tijdig over wordt geïnformeerd.

Hierdoor houdt u meer tijd over om voor uw dierbare te zorgen en heeft iedereen in de groep inzicht wie er wanneer langskomt om te helpen. En lukt dit even niet, dan…

Verbinden wij uw zorgvraag.

Wij vinden dat we als maatschappij meer vanuit de zorgvraag moeten denken. Dus we helpen u daarbij. Zo heeft u de regie, makkelijk toch? 

Wilt u op de hoogte blijven wat we nog meer ontwikkelen of wilt u als eindgebruiker meehelpen aan onze ontwikkeling? Geeft u dan uw contactgegevens door, dan houden we u graag op de hoogte.

Wanneer kunt u ons gebruiken?

Op dit moment kunt u ons nog niet gebruiken. We zijn op dit moment nog druk aan het testen om alles goed te laten werken.
Wilt u helpen testen of op de hoogte gehouden worden? Meld u zich dan hieronder aan.

Ook kunt u ons volgen op Facebook www.facebook.com/thuiszorgagenda. We houden u graag op de hoogte.