voordeel icon 3@3x

Onze Missie

Ondersteunen van de zorg thuis door te organiseren en verbinden vanuit de behoefte.

Waarom dit initiatief?

Als mantelzorger of hulpbehoevende loop je tegen vele obstakels aan. Naast het feit dat het vaak plotseling is, is het bijzonder zwaar om een geliefde of bekende in een afhankelijke positie te zien. 

Vele vragen doen zich voor: Wat houdt de zorg precies in? Hoe organiseer je de zorg? Hoe kom je in contact met de juiste instanties? Hoe haak je familie en vrienden aan? Wat zijn je rechten? En hoe stem je je eigen tijd af?

Wij hebben dat van dichtbij meegemaakt en zochten naar oplossingen in bestaande apps. Nergens hebben we gevonden wat we zochten; “de behoefte en eigen regie die centraal staat.” Dus zijn we het zelf gaan maken.

Wij hebben als doel om langer thuis wonen écht makkelijk te maken. Volgens ons moet de zorgvraag daarvoor centraal staan en technologie ondersteunend zijn bij de zorg thuis. Zo bespaar je tijd met het organiseren en vinden van hulp en is er meer tijd voor wat echt belangrijk is.

We zijn nu bezig met de bouw van ons platform. Binnenkort kunt u ons gaan gebruiken. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen of onderdeel uitmaken van onze testgroep laat dan uw contactgegevens achter.